Gå till innehåll
Häverödals SK
Häverödals SK

Tävla

Häverödals SK Skidskytte strävar efter att uppmuntra och inspirera barn och ungdomar att få uppleva allt det roliga och spännande med att tävla i skidskytte, ett steg i det är vår Häverödalsserie. Häverödalsserien består av 4 tävlingar (två springskytte och två rullskidskytte) och går under lättsamma former på Lundåsvallen med ledare på plats. Sektionen subventionerar också startavgiften till Rull/skidskyttetävlingar som finns i Indta.

Utöver anmälningsavgifterna har styrelsen för att ytterligare stimulera och stötta aktiva skidskyttar beslutat att även subventionera boendekostnaden vid några utvalda tävlingar. De tävlingar som är aktuella för säsongen 2023/24. Pdf, 115.6 kB. Här finns en mall för ifyllandet av utlägg boende Pdf, 101.3 kB. och här en dokument för utskrift som fylls i och lämnas till kassören. Pdf, 84.7 kB. Möjlighet till gemensam bokning av boende till Swe-cup och SM-tävlingar erbjuds innan säsongen och kommuniceras ut i Whats app. Aktuell gemensam bokning för säsongen 2023/24 Pdf, 59.9 kB.

För att anmäla sig till tävlingar behöver man registrera sig i Svenska Skidförbundets tävlings system IndTA. Här finns en manual till hur du registrerar dig i IndTA Pdf, 298.7 kB.. Här finns en manual till hur man anmäler och avanmäler sig till tävlingar. Pdf, 361.8 kB. Har du frågor, funderingar eller stöter på problem tveka inte att kontakta Mats Thoresson för vägledning.

Förutom vår egen Häverödalsserie finns det många andra roliga tävlingar både på sommaren och vintern, exempelvis Roslagsmästerskapen och Regionsmästerskapen i närområdet. En annan höjdpunkt är Riksfinalen, en årligen återkommande tävlingshelg där ungdomar från hela Sverige möter varandra i klasserna 12-13 och 14-15. Under Riksfinalen tävlar man för sin region och det blandas in lite nya tävlingsformer som skicross i det annars traditionella upplägget med individuella tävlingar och stafetter.

Att representera Häverödals SK på tävlingar innebär också skyldigheter. Vi hejar och stöttar våra lagkompisar (och övriga kämpar i spåren) vi använder våra klubbkläder (om såna finns) för att synliggöra och marknadsföra våra sponsorer, vi är hjälpsamma och öppna mot varandra, vi är helt enkelt bra ambasadörer för föreningen.

En bild

Sponsorer