Gå till innehåll
Häverödals SK
Häverödals SK

FIS-kod och transponder

Från juniorålder används FIS-kod och personlig transponder vid större tävlingar som SM, JSM och cuptävlingarna. FIS-koden förnyas årligen.

Fis-kod: Ansökan om FIS-kod görs via SSFTA enligt stegen nedan:

  1. Gå in via din klubbs Idrott Online-sida i tävlingskalendern.
  2. Sök tävlingen "FIS-kod längd- & rullskidor 2024/2025".
  3. Gör en anmälan om FIS-kod, precis som du gör när du ska anmäla dig till en vanlig tävling.

Kostnaden är lägre under våren så passa på att göra det så tidigt som möjligt!

HSK ersätter kostnaden för FIS-kod för den del som motsvarar den lägre försäsongsavgiften för åkare på skidgymnasium och de åkare som har ambition att delta på SM, JSM och cuptävlingar. Vi ser även, när det är möjligt, att deltagande sker på distriktets mästerskapstävlingar, DM när så är möjligt!

Avgiften betalas av den enskilde åkaren som redovisar kostnaden till skidsektionens kassör enligt utläggsblankett. Se mer info ang betalning här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Personlig transponder: För deltagande på SM, JSM och nationella cuper krävs personlig tidtagningstransponder vilken man köper själv via EMIT Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. här. Läs mer om transponder här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (scrolla längre ner).

HSK ersätter kostnaden för transponder för junior/seniorer som har ambition att delta på SM/JSM och nationella cup-tävlingar. Åkaren betalar avgiften och redovisar kostnaden till kasören via utläggsblankett.

Publicerad: 2024-05-24

Senast uppdaterad: 2024-05-24

Författare: Per Thoresson

Senast ändrad av: Per Thoresson

Sponsorer