Gå till innehåll
Häverödals SK
Häverödals SK

Välkommen på arbetsdag

Lördag 20 april kl 9-13 har hela HSK gemensam arbetsdag på Lundåsvallen! Vi samlas gemensamt i klubblokalen och har en genomgång kl 9 samt har gemensamt fika kl 10.30

Det finns diverse arbetsuppgifter som rör våra gemensamma lokaler och utrymmen som vi proiriterar under dagen. Har vi god uppslutning på arbetsdagen finns det utrymme för att jobba med mer sektionsspecifika arbetsuppgifter.

Det är alltid svårt att veta hur många som kommer och vad de som kommer kan göra. En del arbetsuppgifter kräver förberedelser i form av material, verktyg eller specifik kunskap.
För att vi ska få "verkstad" på arbetsdagen är det bra att det finns ansvariga för de uppgifter som kräver förberedelser eller specifik kompetens.
Det är alltså bra att vi gemensamt ansvarar för att fylla på listan med arbetsuppgifter, planera hur uppgiften ska göras och få personer som kan ansvara för dem.

Ett av syftena med arbetsdagen är att vi ska träffas, ha trevligt, hjälpas åt och få ett gemensamt engagemang för vår fantastiska anläggning Lundsåvallen. En del kan dock ha förhinder och vill/kan göra en arbetsuppgiften vid ett annat tillfälle vilket så klart också är toppen, då sätter man upp sig på arbetsuppgiften.

Här finns listan med arbetsuppgifter! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Är det någon uppgift som passar bra så skriv gärna in dig i listan redan nu och så kan du ansvara för de förberedelser eller utrustning som krävs! Uppgifter som är klara markeras som klara!

Vi har satt Prio på 1, 2 och 3 på arbetsuppgifterna för att på något sätt skilja på dem åt.

Prio 1: Behöver göras eller passar bra att göra på arbetsdagen för att vi har ordnat specifik utrustning, rätt kompetens, eller förberett material.

Prio 2: Har lägre prio, kan göras i mån av tid, är inte förberett men om rätt kompetens finns kan det utföras eller det går att skaffa material och ta tag i saken i samband med arbetsdagen.

Prio 3: Är kanske inte viktigt nu, en uppgift som är bra att visualisera till senare tillfälle, en uppgift som är bra att få gjort någon gång.


arbetsdag

Publicerad: 2024-04-15

Senast uppdaterad: 2024-04-17

Författare: Per Thoresson

Senast ändrad av: Pär-Eric Karlsson

Sponsorer